Als je lijkt op de dienstverlenende ondernemers die ik ken, dan worstel je misschien wel eens met dit dilemma:

Aan de ene kant wil je vooral megaveel waarde bieden aan je klanten. 

Je wilt er zijn wanneer ze je nodig hebben. Je juicht misschien nog wel harder dan zij wanneer ze toffe resultaten bereiken tijdens jullie werk samen. En je bent bereid er tijd en energie in te stoppen om ervoor te zorgen dat jij en je bedrijf steeds weer groeien.

Aan de andere kant vraag je je regelmatig af of het niet anders kan?

Of je megaveel waarde kunt bieden en kunt blijven groeien, maar dan zonder stress, zonder te jagen en jezelf misschien zelfs uit te putten, zonder dingen te doen waarvan je ergens wel weet dat ze niet helemaal bij je passen?

Of je jezelf helemaal kunt laten zien voor alles dat je bent en kunt, zonder die eeuwige zelftwijfel, of de neiging om toch een stukje te verstoppen, of om jezelf veel minder te laten zien dan je je had voorgenomen?

Of je nu echt mag gaan luisteren naar dat gevoel dat het tijd is voor MEER, maar dan on your terms, vanuit jouw zone of genius, helemaal op de manier (of de tien manieren) die jij het fijnst vindt, met de allerleukste klanten, en in co-creatie met het universum?

Als je dat herkent, weet dan dat jouw gevoel klopt.

Jij mag het helemaal op jouw manier gaan doen.

Zonder je nog iets aan te trekken van wat anderen vinden of roepen.Zonder bang te zijn dat je te eigenwijs bent, of iets over het hoofd ziet.Zonder bang te zijn dat het dan mislukt, of dat je eenzaam en alleen moet gaan ondernemen, omdat je dan zo ánders bent.

Juist wanneer je het helemaal zo gaat doen, ga je:

  • nog veel meer waarde toevoegen aan de levens van jouw klanten. En die van iedereen met wie jouw klanten in aanraking komen. Ripple effect!!
  • echt de allerleukste klanten en opdrachten aantrekken. Meer vreugde en overvloed creëeren dan je je nu kunt voorstellen.
  • steeds meer gelijkgestemde ondernemers treffen. Zodat je een heerlijke community kunt opbouwen van mensen met wie het helemaal klopt en waar je megablij van wordt.
  • je beter voelen dan ooit. Ontspannen, vrolijk, in alignment.

Het is tijd.

En wil je nu vast beginnen met het ontmoeten van die gelijkgestemde ondernemers? Dan nodig ik je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in mijn besloten Facebook groep Thriving Entrepreneur Sisterhood! Daar deel ik regelmatig gratis masterclasses over ondernemen vanuit je zone of genius, je human design en in co-creatie met het Universum, je ontmoet er toffe andere dienstverlenende ondernemers en we bespreken er boeken die jou verder gaan helpen in de groei van je bedrijf. 


Herken je die vicieuze cirkel?

Je baalt van een situatie. En tegelijkertijd realiseer je je dat de weerstand tegen die situatie het onmogelijk maakt om iets anders te creëren.

En het voelt vrij onmogelijk om je daar uit te denken...

Daar heb ik een hele fijne en snelle oplossing voor!

Met deze 6 minuten durende tapping video los je de energetische blokkade op zodat je kunt accepteren en loslaten, zonder dat je daardoor passief wordt en niet meer in staat bent om geïnspireerde actie te ondernemen.

Wanneer je je nu inschrijft voor mijn nieuwsbrief (over ondernemen vanuit je zone of genius, human design en alignment) ontvang je de video direct in je inbox.

Ik stuur je nooit spam (beloofd!) en je kunt je altijd uitschrijven. Je vindt HIER mijn privacy policy.