Human Design Chart software


Even eerlijk: ben jij nu ook van iedereen die je kent en met wie je werkt aan het proberen om de geboorte-informatie los te peuteren zodat je charts kunt maken? Dan word je denk ik heel blij van een Genetic Matrix account! Dit is de meest nauwkeurige software om charts mee te maken.

Andere voordelen: je hebt altijd al je charts op een rijtje, je krijgt er extra informatie bij zoals bijvoorbeeld determination, environment, motivation en sense, en afhankelijk van het level van je abonnement kun je allerlei interessante charts maken zoals bijvoorbeeld connection charts (over hoe de relatie om samenwerking er tussen twee mensen uitziet) sleep charts (als we slapen hebben we een ander design dan wanneer we wakker zijn) en transit charts (superhandig voor types die gevoelig zijn voor maan transits). 

O, en had ik je al over talking charts verteld? Een superleuke start-reading waarin al je gates, kanalen, je type en profiel worden besproken. Deze kun je ook zonder abonnement bestellen, wanneer je wel een abonnement hebt krijg je korting. 

Je kunt hier een abonnement afsluiten of talking chart bestellen.*

Twijfel je over welk abonnement je in jouw situatie moet kiezen? Stuur me even een bericht met een korte beschrijving van jouw situatie, dan adviseer ik je graag! 


* Dit is een affiliate link. Dat betekent dat ik een commissie krijgt als jij via deze link iets aanschaft. Uiteraard kost dat jou niets extra! Ik ben trotse affiliate partner en gebruiker van Genetic Matrix en zou NEVER iets aanbevelen wanneer ik zelf niet 100% van de waarde overtuigd ben.