human design readings

bodygraph pictogram copyright Marianne van den Broek

Wat je uit een reading haalt:


Jouw human design chart bevat informatie over hoe jij het gemakkelijkst je doelen bereikt. Over hoe je met je energie kunt omgaan. Hoe je in relaties functioneert. En met klanten.
Over wat je leerstijl is. Waar je nog kunt groeien. Wat je talenten zijn. Hoe je het beste beslissingen neemt. Wat jouw puzzelstukje is in het geheel. 

Maar je human design chart is niet DE waarheid over wie jij bent. Dat bepaal je helemaal zelf.

Een human design reading kan je dus laten zien waar jij kunt experimenteren met dingen anders aanpakken. Zodat je zelf kunt zien wat dat je oplevert. En of het dan inderdaad makkelijker gaat. Hij laat je zien welke potentie je misschien nu nog onvoldoende benut. En waar je nog iets kunt helen, waardoor je de hoogste expressie van bepaalde eigenschappen kunt gaan leven.

The rest is up to you! En mocht je dat graag samen doen, dan vertel ik je graag over de mogelijkheden.


De details:


Ik ben gecertificeerd level 2 quantum human design specialist. Quantum human design© is een specifieke manier van naar human design kijken die ontwikkeld is door Karen Curry. Deze wijkt in sommige aspecten af van de traditionele manier die onderwezen wordt door de International school for human design.

Het belangrijkste kenmerk van deze methode is dat we steeds focussen op de potentie en dat we ervan uitgaan dat alles mogelijk is voor jou. En dat je human design je kan laten zie hoe je dat het makkelijkst kunt bereiken, creëren of manifesteren. 

Specifiek zal ik je ook laten zien waar de superpower zit van aspecten van jouw chart die jij, of anderen, misschien als uitdagend of moeilijk beschouwt/beschouwen. Als mental projector (geen zorgen als je nog geen idee hebt wat dat is) is het voor mij extra gemakkelijk om jou helemaal te zien en je energie te voelen, zodat we snel samen kunnen ontdekken waar voor jou mogelijkheden zitten om te groeien. 

Persoonlijke human design reading


Waarin we kijken naar de chart als geheel, of specifiek op bepaalde onderdelen inzoomen als je daar vragen over hebt. Ik pas de reading altijd aan op wat jij al hebt geleerd en op waar je eventueel al eerder readings over hebt ontvangen. 

Je ontvangt van tevoren een video met uitleg van de basics van human design, zodat we in de sessie direct de diepte in kunnen. 

  • Sessie van 60 minuten
  • Opname van de sessie
  • Video's met uitleg

Jouw investering: 250 inclusief BTW

Human design business reading


Waarin we focussen op de aanwijzingen in jouw chart met betrekking tot ondernemen en werken met klanten/cliënten of patiënten. We kunnen kijken naar de chart als geheel, of met een specifieke vraag over bijvoorbeeld werken met klanten, hoe je met je energie omgaat, marketing en verkopen, of geld.

Ik pas de reading altijd aan op wat jij al hebt geleerd en op waar je eventueel al eerder readings over hebt ontvangen. 

Je ontvangt van tevoren een video met uitleg van de basics van human design en een masterclass 'ondernemen vanuit je human design', zodat we in de sessie direct de diepte in kunnen.

  • Sessie van 90 minuten
  • Opname van de sessie
  • Video's met uitleg

Jouw investering: 400 plus BTW

Andere human design readings


Wil je een ander soort human design reading? Bijvoorbeeld omdat je inzicht wilt in een bepaalde relatie (met een partner of je kinderen bijvoorbeeld), of omdat je wilt dat je hele team elkaars gebruiksaanwijzing en superpowers kent? 

Of ken je de basis van je human design al, en wil je nu een vervolgreading met een specifieke focus?

Stuur me een bericht met een korte beschrijving van je vraag, dan stuur ik je vrijblijvend een voorstel.