High Vibe Mastermind

ondernemen vanuit je zone of genius en human design


💥 word onweerstaanbaar voor de allerleukste klanten en opdrachten
💥 neem consistente, geïnspireerde actie zónder harder te gaan werken

💥 cheerleading en accountability van een groep ondernemers die net als jij
eind december willen kunnen zeggen dat ze hun allerbeste jaar ooit gedraaid hebben

Als jij het gevoel hebt dat er méér inzit:
meer klanten, meer omzet, meer plezier...

...dan klopt dat ook!

Wanneer jij helemaal op JOUW manier gaat ondernemen,
volgen nóg meer succes, plezier en impact vanzelf.

Dit is voor jou als je...


...dienstverlenend ondernemer bent (bijvoorbeeld coach, mentor, online marketing specialist, of virtual assistant) en aan alles voelt dat er meer in zit: meer omzet, makkelijker de juiste klanten aantrekken, meer plezier. Alleen komt dat er nog niet helemaal uit, en je bent er klaar mee om alleen te proberen de code te kraken. 

...bereid bent om te kijken waar jij jezelf onbedoeld (en vaak onbewust) nog klein houdt, ook als dat zo nu en dan een tikkie confronterend is. En vervolgens samen met mij aan de slag wilt om hiermee af te rekenen zodat je jouw beste jaar ooit kunt draaien!

...geen intense behoefte hebt aan structuur en werkboeken. Ik geef je vrijheid in hoe je de inhoud wilt toepassen. Ik adviseer je daar uiteraard graag in, passend bij jouw doelen, zone of genius en human design type. 

...open staat om te experimenteren met nieuwe manieren om te ondernemen, zichtbaar te zijn, klanten aan te trekken en ervoor te zorgen dat jij je goed blijft voelen. 

...gedurende de 4 maanden elke dag minimaal 10 minuten aan de mastermind kunt besteden, en eens per week wat langer: ongeveer anderhalf uur.

...niet allergisch bent voor termen als 'het universum', alignment en 'magnetisch worden'. Al mag je er best een klein beetje jeuk van krijgen, puur omdat je ze zo vaak op de tijdlijn voorbij ziet komen 😉  Het goede nieuws? Ik ga het superpraktisch maken voor je!

...graag met andere high-vibe ondernemers jouw doelen wilt bereiken (of crushen!). En zelf ook vanuit deze high-vibe in de groep aanwezig kunt zijn (met de occasional dip natuurlijk, die hebben we allemaal wel eens).


Tomeloze creatieve energie waardoor ik een magneet ben voor klanten

Ik ben weer enthousiast over mijn aanbod, wat ik doe en wie ik ben. Ik heb tomeloze creatieve energie, waardoor ik een magneet ben voor klanten.
En misschien het allerbelangrijkste: ik zit zelf weer helemaal lekker in mijn vel.
Dankzij Marianne's persoonlijke aanpak voelde ik me gezien en gedragen. Ik heb hierdoor zoveel meer uit de coaching gehaald dan wat ik in het begin verwacht had.


Wendy van Hardeveld


Kansen die ik vooraf nooit had kunnen bedenken

Ik merkte al een tijdje dat ik mijn bedrijf naar een volgend niveau wilde brengen. Voor mijn gevoel zat ik op een dood spoor.
Ik vind de manier waarop Marianne iedereen uitdaagt om vooral je eigen human design strategie te volgen geweldig. Doordat ze het hele programma zo intuïtief heeft opgezet, en daar ook over deelt, ben ik ook veel creatiever gaan denken en handelen.
Ik sta nu met m’n bedrijf op een heel ander niveau. Waar ik voorheen vooral als Controller werd ingezet, komen er nu kansen voorbij die ik vooraf nooit had kunnen bedenken. Waar ik het eerst allemaal best spannend vond om nieuwe dingen uit te proberen, is die spanning nu omgezet in een enorme drive en energie, heerlijk!


Kim van Dam

Hi! Ik ben Marianne.

Geloof jij ook:

- dat jouw vibe en jouw mindset bepalend zijn voor hoe makkelijk en snel je jouw bedrijf kunt laten groeien?

- absoluut NIET in 'one size fits all' business strategie? (En dat het dus niet aan jou ligt dat bepaalde dingen bij jou nul resultaat opleveren terwijl anderen er snoeihard mee gaan.)

- dat het veel makkelijker is om jezelf te stretchen en ongemakkelijke dingen te doen - noodzakelijk als je graag wilt groeien - wanneer je dat samen kunt doen?

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van de high-vibe mastermind!

Je zit in de mastermind met een groep ondernemers die net als jij helemaal voor die business transformatie gaan, met heel veel vrijheid en plezier.

Je ontvangt daarbij coaching op maat, omdat ik me helemaal in jouw zone of genius, persoonlijkheid en human design ga verdiepen! 

En die high-vibe en mindset ga ik heel eenvoudig maken voor je met mij praktische aanpak en met tapping en thèta healing (superfijne shortcut-tools).

In deze 4 maanden mastermind:


Leer je hoe je jouw vibe hoog kunt houden en snel af kunt rekenen met innerlijke stemmetjes als imposter syndroom en superstreng zijn voor jezelf, met behulp van de masterclasses en videotheek met snelle methoden.

Ontdek jij hoe je het allersnelst en makkelijk je bedrijf kunt laten groeien, in afstemming met jouw talenten, persoonlijkheid en human design.

Neem jij consistente, geïnspireerde actie zónder harder te gaan werken, met behulp van jouw persoonlijke strategie en de support en accountability die je van de groep ontvangt.

Zodat je makkelijker en sneller de allerleukste klanten
en opdrachten aantrekt.

De details:


Mastermind


3x individuele sessie
waarin we duiken in toepassing en strategie specifiek voor jou, en op gemakkelijker wijze jouw blokkades en belemmeringen opruimen

8x live masterclass
met thema's als: ondernemen vanuit je human design en zone of genius, klanten aantrekken, geld & overvloed, onweerstaanbaar aanbod

4x hotseat coaching in kleine groep
coaching afgestemd op jouw persoonlijkheid, zone of genius en design

4x mastermind in kleine groep
masterminden over jouw plannen, strategie en belemmeringen met gelijkgestemde ondernemers

Community met ambitieuze, dienstverlenende ondernemers

Live Celebration waarin we bij elkaar komen om jouw massive transformatie te vieren!

LEVEL 1 human design mini-reading: 
jouw strategie en hoe je dit gemakkelijk in je business toepast

BONUS - tapping videotheek voor alle belemmeringen die je tijdens de membership tegenkomt, zodat je altijd zelf aan de slag kunt om sneller resultaten te bereiken


Mastermind Intensive


live strategiemiddag
waarin we in 2 uur jouw roadmap creëren van hoe we in de komende vier maanden jouw business gaan transformeren

elke maand een individuele sessie (4x)
waarin we duiken in toepassing en strategie specifiek voor jou, en op gemakkelijker wijze jouw blokkades en belemmeringen opruimen

8x live masterclass
met thema's als: ondernemen vanuit je human design en zone of genius, klanten aantrekken, geld & overvloed, onweerstaanbaar aanbod

4x hotseat coaching in kleine groep
coaching afgestemd op jouw persoonlijkheid, zone of genius en design

4x mastermind in kleine groep
masterminden over jouw plannen, strategie en belemmeringen met gelijkgestemde ondernemers

Community met ambitieuze, dienstverlenende ondernemers

Live Celebration waarin we bij elkaar komen om jouw massive transformatie te vieren!

LEVEL 1 en LEVEL 2 human design mini-reading: jouw strategie en hoe je dit gemakkelijk in je business toepast, hoe je het beste leert en met klanten werkt en je purpose

BONUS - tapping videotheek voor alle belemmeringen die je tijdens de membership tegenkomt, zodat je altijd zelf aan de slag kunt om sneller resultaten te bereiken


Wil jij weten of en hoe deze mastermind JOU kan helpen om makkelijker de allerleukste klanten aan te trekken?

Plan een kennismakingsgesprek, dan kijken we samen of de mastermind bij jou past en jij bij de mastermind!


Ik voelde aan alles dat er heel veel in me zit…alleen het kwam er gewoon niet echt uit.

Marianne kan complexe informatie heel simpel & juicy uitleggen. Ze heeft het vermogen continu in te tunen op de groep of de persoon met wie ze werkt en neemt geen genoegen met minder of ‘bullshit’. Ik voelde me liefdevol uitgedaagd om dieper te gaan en beslissingen te maken op een manier die bij mij past.

Dankzij de masterclasses en de hotseat coaching snap ik nog beter hoe ik “werk”. De thèta healing en coaching hebben me enorm geholpen om een heleboel op te ruimen wat mij in de weg stond om echt in mijn zone of genius te durven stappen. Ik snap nu waar ik mezelf saboteerde.


Leonie van Oost


Voor dit programma leek zichtbaarheid mij vreselijk, hoewel ik wist dat daar de kern lag om te groeien.  

Ik vind Marianne superdoortastend waardoor het onmogelijk is om een beetje aan de oppervlakte te blijven hangen. Die doortastendheid heeft niks pusherigs, het gehele proces voelde heel natuurlijk, bijna moeiteloos aan. Daarnaast vind ik de tools waar Marianne mee werkt (EFT tapping, thèta healing en human design) echt heel gaaf en effectief. Ik weet zeker dat dat er echt voor heeft gezorgd dat ik zoveel stappen heb gezet.

Mijn coachingspraktijk is geopend, mijn website is in de maak en de eerste posts staan klaar om gepubliceerd te worden. Daarnaast merk ik dat ik ook in mijn persoonlijke leven met veel meer gemak uitdraag wat ik vind en waar ik voor sta. De rem is er weer af. Zo fijn.


Minu Peters

Veelgestelde vragen - FAQ


 1. Wat is een zone of genius?
  Jouw zone of genius is datgene dat jij moeiteloos kunt doen en wat voor anderen megaveel waarde oplevert. Je bent er beter in dan wie dan ook die je kent en het is jouw natuurtalent, dus niet iets dat je aangeleerd is. 
 2. Wat is human design?
  Jouw human design is de blauwdruk van jouw leven en purpose op basis van je geboortegegevens. I know, als dit de eerste keer is dat je ervan hoort dan denk je waarschijnlijk:

  "Wat heeft dit met ondernemen te maken? En hoezo bepalen mijn geboortegegevens mijn blauwdruk?? "

  Die reactie hebben veel ondernemers in ieder geval als ze er voor het eerst over horen! Maar sinds ik human design toepas in mijn coaching heb ik echt waanzinnige resultaten gezien bij mijn klanten. Omdat het je helpt om te ondernemen vanuit de strategie die bij jou past. Omdat je magnetisch wordt als je volgens je design leeft. En omdat je veel meer energie hebt als je onderneemt vanuit je design.
    
 3. Okay. En tapping?
  Tapping, of emotional freedom techniques (EFT) gaat ervan uit dat wij bewust en onbewust blokkades met ons meedragen - overtuigingen, herinneringen, gedachten - die ervoor zorgen dat we onszelf onbedoeld in de weg zitten.

  Door 'erop te tappen' los je deze blokkades eenvoudig op zodat je weer met het universum kunt gaan samenwerken.
  In de videotheek vind je tapping videos voor de meest voorkomende blokkades én om nog magnetischer te worden voor overvloed.

 4. Cool. En last but not least: thèta healing??
  Thèta healing is een tool waarmee transformatie in een uur kan plaatsvinden, in plaats van dat je er maanden of zelfs jaren over doet. Met behulp van thètagolf meditatie kan ik samen met jou niet helpende overtuigingen of gebeurtenissen uit je onderbewuste deleten en er iets helpends voor terugzetten. Dat klinkt misschien een beetje vaag nu, maar trust me: het werkt en je groei gaat er snoeihard door!

 5. Wat als ik masterclasses of hotseat coaching moet missen?
  Geen zorgen: er is altijd een replay van de masterclass beschikbaar en je kunt van tevoren je vraag insturen voor de hotseat coaching zodat deze sowieso beantwoord wordt.

 6. High-vibe mastermind...betekent dat dat alle deelnemers van die vrouwen zijn die 24/7 supervrolijk zijn?
  Brrrr. Nee, dat klinkt nogal Stepford wives achtig!

  Niemand is 24 uur per dag vrolijk, en het ondernemerschap en zeker groei daarin gaat gepaard met ups en downs. Het betekent wél dat de deelnemers steeds actief hun best doen om hun vibe so hoog mogelijk te krijgen en te houden. Omdat dit hen de beste resultaten oplevert. En daar krijg je in de mastermind allerlei tools voor.
   
 7. Kan ik ook live (in persoon) een sessie met je doen?
  Jazeker! Je bent van harte welkom in Leiden.

 8. Ik ben niet zo van de groepjes...kan ik niet beter 1 op 1 met je werken?

  Pssst: ik ben zelf stiekem ook niet zo van de groepjes! Maar dit is niet zomaar een groepje.

  In deze mastermind werk je in een collectieve energie aan een doel: megakrachtig! Je voelt je dan veel makkelijker gedragen en uitgedaagd om grootser en dapperder te denken en handelen dan je in je eentje zou doen. En omdat de vrouwen in de mastermind precies weten wat jouw strategie en zone of genius is en kunnen zien waar jij jezelf nog klein houdt, kunnen ze je supergoed supporten in jouw transformatie!

  Dankzij de kleine groepen (de hotseatcoaching-sessies en masterminds zijn verdeeld in groepjes van maximaal 5 deelnemers) kan ik je plenty of individuele support geven én de positieve ervaring van een groep. De best of both worlds wat jou dus een megaboost kan geven.


Marianne ziet je voor wie je bent. In plaats van voor wie je denkt dat je zou moeten zijn.


Isabella Parlatore


Ik werk efficiënter, weet welke ideeën ik verder uit moet werken en ik spreek mezelf uit over waar ik in geloof.  


Relinde Moors

En?

Ben je er klaar voor om 4 maanden aan jouw bedrijf te gaan werken samen met mij en een groep ondernemers die net als jij megagemotiveerd zijn om met hun diensten nog VEEL meer mensen te gaan bereiken?

Zodat je makkelijker en sneller de allerleukste klanten en opdrachten aan kunt gaan trekken?

Dan nodig ik je heel graag uit voor een kennismakingsgesprek.