High-Vibe Mastermind

meer vervulling, meer zone of genius, geïnspireerde actie vanuit je human design

"Wees blij met wat je hebt"?
Hell no!


Als jij het gevoel hebt dat er méér inzit:
meer vervulling, meer zone of genius, meer van de allerleukste klanten en opdrachten...

...dan klopt dat ook!

En wat als je dat zou kunnen bereiken zonder harder te gaan werken,
zonder pushen en uitputting, en zonder dingen te doen die eigenlijk niet bij je passen?

Sterker nog: wat als het ondernemen dan juist mákkelijker wordt?

Dit is voor jou als je...


...dienstverlenend ondernemer bent (bijvoorbeeld coach, mentor, of designer) en aan alles voelt dat er meer in zit. Je wilt graag groeien naar die nog veel meer kloppende versie van je bedrijf, waarmee je nog meer impact maakt op exact de juiste mensen. Maar ergens voel je dat je nog steeds op veilig speelt:

 • Toch weer teveel zone of excellence, terwijl je wéét hoeveel meer resultaat jouw klanten gaan bereiken als je helemaal voor die zone of genius gaat. 
 • Toch weer werken met klanten die nét niet perfect bij jou en je aanbod passen. En niet durven gaan voor die klant die wél helemaal klopt, omdat je ergens bang bent dat die te hoog gegrepen zou zijn.
 • Toch weer veel teveel in je aanbod gestopt, of te lage prijzen gevraagd waardoor jij jezelf uitput en baalt van de situatie.
 • Toch weer een post of blog geschreven waarin je niet hebt durven zeggen wat je écht gelooft, of weer niet hebt durven laten zien wat jouw unieke waarde is. 

...weet dat de oplossing voor jou NIET zit in meer strategie, meer doen, of een magische truc die iemand je gaat leren. Omdat je aan alles voelt dat het tijd is om 90% van wat je geleerd is over ondernemen juist lós te laten. En het helemaal te gaan doen vanuit jouw intuïtie en met de guidance van het universum. 

...nieuwsgierig bent naar hoe je jouw human design kunt combineren met werken met de Wet van Aantrekking

...wilt groeien met je bedrijf zónder harder te gaan werken, zónder marketing en sales die ergens niet integer of aligned voelt, zónder jezelf kwijt te raken. En je weet dat dat mogelijk is, maar soms wordt je een beetje aan het twijfelen gebracht door ondernemers die roepen dat je nu eenmaal moet doen wat er nodig is. En veel daarvan ook. Omdat je anders nooit verder gaat groeien. (NOT TRUE!)

...je meestal niet zo thuisvoelt in grote groepen. En het heerlijk zou vinden als er een intieme groep ondernemers bestond waarin jij WEL helemaal op je plek zou zijn. Met wie je kunt sparren, die je aanmoedigen om jezelf niet klein te houden, en die graag je successen met je vieren.

...gedurende zes maanden elke week bewust tijd en energie wilt reserveren voor het werken AAN je bedrijf.  

...er helemaal klaar voor bent om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je transformatie en er tegelijkertijd voor openstaat om daar hulp bij te ontvangen. Omdat je weet dat jouw succes afhangt van hoeveel jij er instopt, én dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen.


Tomeloze creatieve energie waardoor ik een magneet ben voor klanten

Ik ben weer enthousiast over mijn aanbod, wat ik doe en wie ik ben. Ik heb tomeloze creatieve energie, waardoor ik een magneet ben voor klanten.
En misschien het allerbelangrijkste: ik zit zelf weer helemaal lekker in mijn vel.
Dankzij Marianne's persoonlijke aanpak voelde ik me gezien en gedragen. Ik heb hierdoor zoveel meer uit de coaching gehaald dan wat ik in het begin verwacht had.


Wendy van Hardeveld


Kansen die ik vooraf nooit had kunnen bedenken

Ik merkte al een tijdje dat ik mijn bedrijf naar een volgend niveau wilde brengen. Voor mijn gevoel zat ik op een dood spoor.
Ik vind de manier waarop Marianne iedereen uitdaagt om vooral je eigen human design strategie te volgen geweldig. Doordat ze het hele programma zo intuïtief heeft opgezet, en daar ook over deelt, ben ik ook veel creatiever gaan denken en handelen.
Ik sta nu met m’n bedrijf op een heel ander niveau. Waar ik voorheen vooral als Controller werd ingezet, komen er nu kansen voorbij die ik vooraf nooit had kunnen bedenken. Waar ik het eerst allemaal best spannend vond om nieuwe dingen uit te proberen, is die spanning nu omgezet in een enorme drive en energie, heerlijk!


Kim van Dam

Hi! Ik ben Marianne.

Ik help ondernemers te groeien naar de beste versie van hun bedrijf. Waarin ze kunnen werken met plezier en vervulling. Megaveel waarde kunnen bieden terwijl ze helemaal zichzelf zijn en werken vanuit hun natuurlijke kracht. En zonder uitgeput te raken, zonder marketing en sales die eigenlijk niet compleet aligned en integer voelen en zonder zelftwijfel.

In de high-vibe mastermind combineren we business-strategie vanuit je human design met mindset, energiewerk en het opruimen van niet helpende onderbewuste overtuigingen.

Je groeit met je bedrijf door te manifesteren en geïnspireerde actie te ondernemen. Helemaal in lijn met hoe jij ontworpen bent om succesvol te zijn en een verschil te maken. 

Als psychiater (niet praktiserend) en Thèta healer kan ik jou helpen om snel tot de kern te komen. En belemmerende overtuigingen en energetische blokkades lossen we binnen één sessie op, zodat je weer verder kunt.

En de ondernemers waarmee je deze zes maanden gaat delen, gaan jou uitdagen om niet langer op veilig te spelen, je laten zien waar je nóg makkelijker je doelen kunt behalen, en al jouw successen uitbundig met je vieren. 

In deze 6 maanden mastermind:


Gaan we vol voor groei van jouw bedrijf. Maar niet door harder te gaan werken, of meer te gaan DOEN. In plaats daarvan focussen we op alle manieren waarop jij jezelf, onbewust en onbedoeld, nog kleiner houdt dan nodig. Op mindset niveau, op energetisch niveau, op onderbewust niveau, en de dingen die je doet als gevolg daarvan. 

Leer jij jezelf nóg beter kennen en ontdek je hoe je jouw persoonlijkheid, je human design en je zone of genius optimaal kunt inzetten voor de missie van jouw bedrijf. Hoe je jezelf onderscheidt in een volle markt. Hoe je exact die klanten kunt aantrekken met wie je het allerbest samenwerkt en die dus je allergrootste fans worden. En hoe veel meer joy en vervulling je kunt ervaren als je het ondernemen helemaal op jouw manier doet. 

Onderneem jij consistente, geïnspireerde actie zónder jezelf nog langer te verstoppen of klein te houden en zónder harder te gaan werken. Met behulp van jouw persoonlijke strategie en dankzij de support en accountability die je van de groep ontvangt.

Zodat je duurzaam kunt groeien met je bedrijf.
En kunt ondernemen met nog meer plezier, vervulling en gemak.

De details:


Live kick start 
Waarin we elkaar leren kennen en een vliegende start maken. We stellen doelen op de manier waarop jij die het beste kunt bereiken (dat is per persoon verschillend, vanaf nu weet je dus altijd wat voor JOU werkt) en je leert hoe je jouw human design kunt laten samenwerken met de Wet van Aantrekking om veel makkelijker je bedrijf te laten groeien. 

6x individuele sessie
Waarin we steeds ontdekken waar jij nog op veilig speelt en wat je nog nodig hebt om je doelen te bereiken. Uiteraard denk ik ook met je mee over strategie! Belemmerende overtuigingen en blokkades ruimen we snel op (mbv Thèta healing).

11x workshop
Met content die je aan het denken zet én de tijd en ruimte om deze uit te werken zodat je dat niet voor je uitschuift naar...nooit.

De thema's van de workshops op een rijtje

 • Ontdek je zone of genius: word specifieker dan ooit
 • Ondernemen vanuit je human design
 • Hoe jij ontworpen bent met je klanten te werken voor optimaal resultaat
 • Hoe je je onderscheidt in een (over)volle markt
 • Authentieke zichtbaarheid
 • Magnetisch worden voor klanten en opdrachten: waar de Wet van Aantrekking en Human Design samenkomen
 • Hoe je het soort ideale klant aantrekt waarvan je nu alleen nog maar kunt dromen
 • Tweak je aanbod zodat zowel jij als je ideale klant er stapelverliefd op worden en blijven
 • Practical money magic
 • High-vibe verkopen: zonder te pushen en zonder jezelf tekort te doen
 • High-vibe verkopen: met integriteit en zonder jezelf te verstoppen

6x groepscoaching in kleine groep
Lasercoaching over strategie, mindset en wat je nog in de weg staat, gebaseerd op jouw human design en zone of genius. 

6x mastermind in kleine groep
Masterminden over jouw plannen, strategie en belemmeringen met gelijkgestemde ondernemers.

Een intieme community met ambitieuze, dienstverlenende ondernemers die jouw successen met je meevieren, je liefdevol laten zien waar je nog op veilig speelt, en die je helpen om je vibe hoog te houden tijdens de ups en downs van het ondernemerschap. 

Live Celebration
Waarin we bij elkaar komen om de lijnen uit te zetten voor verdere groei na onze zes maanden samen (en alvast kijken hoe je dat zo makkelijk mogelijk kunt maken voor jezelf) en natuurlijk jouw massive transformatie te vieren!


BONUS - human design business reading van 60 minuten
Ontdek hoe je jouw design optimaal kunt inzetten voor zakelijke groei en om je klanten nóg beter van dienst te kunnen zijn. 

BONUS - tapping videotheek
Ik leer je mijn not-so-secret-weapon tapping: een snelle methode om energetische blokkades te doorbreken waardoor je jouw vibratie kunt verhogen en niet helpende overtuigingen en verhalen gemakkelijk kunt loslaten. En je krijgt toegang tot mijn uitgebreide tapping videotheek met video's van 6 minuten waardoor je zonder na te denken direct aan de slag kunt met wat je wilt veranderen.


Jouw investering:
950 (plus BTW) per maand gedurende zes maanden
OF bespaar door in één keer te betalen:
5400* (plus BTW)


Start: 1 maart 2021
Psssst: maar zodra je JA zegt, krijg je al toegang tot een aantal onderdelen!


Wil jij weten of en hoe deze mastermind JOU kan helpen om met je bedrijf te groeien door anders te gaan ondernemen?

Plan een kennismakingsgesprek, dan kijken we samen of de mastermind bij jou past en jij bij de mastermind!


Ik voelde aan alles dat er heel veel in me zit…alleen het kwam er gewoon niet echt uit.

Marianne kan complexe informatie heel simpel & juicy uitleggen. Ze heeft het vermogen continu in te tunen op de groep of de persoon met wie ze werkt en neemt geen genoegen met minder of ‘bullshit’. Ik voelde me liefdevol uitgedaagd om dieper te gaan en beslissingen te maken op een manier die bij mij past.

Dankzij de groeps-sessies snap ik nog beter hoe ik “werk”. De Thèta healing en individuele coaching hebben me enorm geholpen om een heleboel op te ruimen wat mij in de weg stond om echt in mijn zone of genius te durven stappen. Ik snap nu waar ik mezelf saboteerde.

En het programma dat ik na de mastermind lanceerde? Daar melden zich nu moeiteloos klanten voor aan!


Leonie van Oost


Voor dit programma leek zichtbaarheid mij vreselijk, hoewel ik wist dat daar de kern lag om te groeien.  

Ik vind Marianne superdoortastend waardoor het onmogelijk is om een beetje aan de oppervlakte te blijven hangen. Die doortastendheid heeft niks pusherigs, het gehele proces voelde heel natuurlijk, bijna moeiteloos aan. Daarnaast vind ik de tools waar Marianne mee werkt (EFT tapping, Thèta healing en human design) echt heel gaaf en effectief. Ik weet zeker dat dat er echt voor heeft gezorgd dat ik zoveel stappen heb gezet.

Mijn coachingspraktijk is geopend, mijn website staat, ik deel op social media en ik blog. Daarnaast merk ik dat ik ook in mijn persoonlijke leven met veel meer gemak uitdraag wat ik vind en waar ik voor sta. 

De rem is er weer af. Zo fijn.


Minu Peters

Veelgestelde vragen - FAQ


 1. Wat is een zone of genius?
  Jouw zone of genius is datgene dat jij moeiteloos kunt doen en wat voor anderen megaveel waarde oplevert. Je bent er beter in dan wie dan ook die je kent en het is jouw natuurtalent, dus niet iets dat je aangeleerd is. Wanneer je zoveel mogelijk in je zone of genius werkt, lever je met heel veel plezier en vervulling de allermeeste waarde aan je klanten, het levert jou energie op, en uiteraard kan je er goed geld mee verdienen! 
 2. Wat is human design?
  Jouw human design is de blauwdruk van jouw leven en purpose op basis van je geboortegegevens. I know, als dit de eerste keer is dat je ervan hoort dan denk je waarschijnlijk:

  "Wat heeft dit met ondernemen te maken? En hoezo bepalen mijn geboortegegevens mijn blauwdruk?? "

  Die reactie hebben veel ondernemers in ieder geval als ze er voor het eerst over horen! Maar sinds ik human design toepas in mijn coaching heb ik echt waanzinnige resultaten gezien bij mijn klanten. Omdat het je helpt om te ondernemen vanuit de strategie die bij jou past. Omdat je magnetisch wordt als je volgens je design leeft. En omdat je veel meer energie hebt als je onderneemt vanuit je design.
    
 3. Okay. En tapping?
  Tapping, of emotional freedom techniques (EFT) gaat ervan uit dat wij bewust en onbewust blokkades met ons meedragen - overtuigingen, herinneringen, gedachten - die ervoor zorgen dat we onszelf onbedoeld in de weg zitten.

  Door 'erop te tappen' los je deze blokkades eenvoudig op zodat je weer met het universum kunt gaan samenwerken.
  In de videotheek vind je tapping videos voor de meest voorkomende blokkades én om nog magnetischer te worden voor overvloed.

 4. Cool. En last but not least: Thèta healing?
  Thèta healing is een tool waarmee transformatie in een uur kan plaatsvinden, in plaats van dat je er maanden of zelfs jaren over doet. Met behulp van thètagolf meditatie kan ik samen met jou niet helpende overtuigingen of gebeurtenissen uit je onderbewuste deleten en er iets helpends voor terugzetten. Dat klinkt misschien een beetje vaag nu, maar trust me: het werkt en je groei gaat er snoeihard door!

 5. Wat als ik een workshop of groepscoaching moet missen?
  Geen zorgen: er is altijd een replay beschikbaar. En heb je achteraf vragen? Dan stel je die gewoon in de Facebook groep! Voor de groepscoaching mag je van tevoren je vraag insturen wanneer je er niet live bij kunt zijn. 

 6. High-vibe mastermind...betekent dat dat alle deelnemers van die vrouwen zijn die 24/7 supervrolijk zijn?
  Brrrr. Nee, dat klinkt nogal Stepford wives achtig!

  Niemand is 24 uur per dag vrolijk, en het ondernemerschap en zeker groei daarin gaat gepaard met ups en downs. Het betekent wél dat de deelnemers steeds actief hun best doen om hun vibe so hoog mogelijk te krijgen en te houden. Omdat dit hen de beste resultaten oplevert. En daar krijg je in de mastermind allerlei tools voor.
   
 7. Kan ik ook live (in persoon) een sessie met je doen?
  Jazeker! Je bent van harte welkom in Leiden.

 8. Ik ben niet zo van de groepjes...kan ik niet beter 1 op 1 met je werken?

  Pssst: ik ben zelf stiekem ook niet zo van de groepjes! Maar dit is niet zomaar een groepje.

  In deze mastermind werk je in een collectieve energie aan een doel: megakrachtig! Je voelt je dan veel makkelijker gedragen en uitgedaagd om grootser en dapperder te denken en handelen dan je in je eentje zou doen. En omdat de vrouwen in de mastermind precies weten wat jouw strategie en zone of genius is en kunnen zien waar jij jezelf nog klein houdt, kunnen ze je supergoed supporten in jouw transformatie!

  En dankzij het maximum aantal deelnemers kan ik je plenty of individuele support geven én de positieve ervaring van een groep. De best of both worlds wat jou dus een megaboost kan geven.

  Nog steeds liever 1 op 1, of twijfel je? Geef het vooral aan wanneer je je kennismakingsgesprek plant, dan kijk ik graag met je mee naar welke van mijn programma's (de mastermind of individueel met mij werken) het beste bij je past. 

Wat deelnemers zeiden:

"Ik weet nu wat alignment is. En ik voel een diep vertrouwen."⁠

"Aan het begin van dit traject twijfelde ik zó aan mezelf. En nu durf ik mezelf vol trots ondernemer te noemen. Oja. En ik verkoop ook weer lekker mijn diensten." ⁠

"Mijn reis kan verder! De goede spullen in de rugzak, ballast achter gelaten en mijn kompas in de hand."⁠

"Het is nu zó vanzelfsprekend om steeds weer die high vibe te pakken, dat ik me niet kan voorstellen dat ik dit vier maanden geleden nog niet op deze manier deed. Ik ben getransformeerd. En er gaat ook zó'n transformatie van mijn bedrijf aankomen nu!"⁠

"Ik ben zo dankbaar voor alle antwoorden die ik heb gekregen. Op vragen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Ik leef nu vanuit intuïtie en een diep weten."⁠

"Op mijn goede dagen was ik altijd al on fire. Maar nu weet ik ook hoe ik met de low-end van mijn emotional wave om moet gaan. En dat voelt bevrijdend. En ik heb er weer lekker een paar klanten bij, ook niet vervelend." ⁠

"Ik snap nu dat er niks mis is met wat ik doe. Sterker nog: dit is een stijl van ondernemen en dankzij die stijl doe ik dingen die anderen niet durven."

En?

Ben je er klaar voor om 6 maanden aan jouw bedrijf te gaan werken samen met mij en een groep ondernemers die net als jij megagemotiveerd zijn om met hun diensten nog VEEL meer mensen te gaan bereiken?

Ben jij klaar voor:

 • Nog meer plezier en vertrouwen in jouw ondernemerschap?
 • Alleen nog maar doen wat 100% aansluit bij wie jij werkelijk bent en waar je voor staat?
 • Met nog meer gemak de allerleukste klanten en opdrachten aantrekken?

Dan nodig ik je heel graag uit voor een kennismakingsgesprek.