Met mij werken - Marianne van den Broek

met mij werken

Marianne with laptop

Je bent zo dapper geweest om de sprong te wagen en voor jezelf begonnen. 

Je hebt een groot hart. Je bent expert in jouw vakgebied
En je weet dat je mensen echt kunt helpen met wat jij doet.

Dus is het afschuwelijk dat de groei van jouw bedrijf VEEL trager gaat dan je zou willen. 

Je hebt het gevoel dat je tijd verspilt met energieslurpende activiteiten zoals posten op social media, in plaats van dat je daadwerkelijk mensen aan het helpen bent.

Je verdient niet het geld dat je gewend was te verdienen zodat je het leven kunt leiden waar je van droomt en terug kunt geven.

's Nachts lig je wakker - misschien moet je maar weer terug in loondienst?


Wat als je eindelijk het succesvolle bedrijf zou hebben waar je zo naar verlangt, gebaseerd op jouw unieke talenten?

Zodat je consistent jouw inkomstendoelen kunt behalen, terwijl je doet waar jij het allerbeste in bent?


Je bent op de juiste plek.

Ik ben Marianne van den Broek, talent en mindset expert.

In mijn werk als arts en psychiater vond ik het altijd het meest opvallend dat iedere persoon een unieke combinatie van talenten en karaktereigenschappen heeft.

Na 10 jaar werken met cliënten weet ik 1 ding zeker: 

echt succes (dat er fantastisch uitziet en geweldig voelt), komt voort uit het bouwen op JOUW unieke talenten.
Dr. Marianne van den Broek sitting on a pink chair
Weten hoe je jouw grootste talent in moet zetten is alsof je eindelijk dat ene missende puzzelstukje tot succes ontdekt waar je naar op zoek was sinds je jouw bedrijf gestart bent:
 • Altijd weten wat jouw volgende stap is om jouw droombedrijf te bouwen, dat past bij JOUW unieke talenten en JOUW leven
 • Moeiteloos jouw ideale klanten aantrekken
 • Stoppen jezelf klein te houden: het geld en de impact die je verdient
 • Precies weten waarom potentiële klanten jou moeten kiezen en niet de competitie - ook als die al een bewezen succesvol bedrijf heeft
 • Begrijpen hoe JIJ in jouw bedrijf moet werken, in plaats van te kopiëren hoe anderen het doen
"I begrijp eindelijk hoe werken vanuit mijn talenten er voor MIJ uitziet"

"Voor ik ging ondernemen had ik jarenlang leidinggevende functies bij de krant. Al sinds ik ondernemer ben worstel ik met de vraag wat het beste bij me past, wat ik het beste kan en wat ik het leukste vind.

Werken met Marianne voelde alsof er eindelijk een gordijn openging dat de hele tijd nog half dicht had gezeten. Ik weet nu echt waar ik energie van krijg, wat ik beter niet meer kan doen en wat ik veel meer mag laten zien. Marianne legt verbanden, legt alles duidelijk uit en ze stelt scherpe vragen die je aan het denken zetten. Ze is eerlijk, inspirerend en stimulerend.

De sessie gaf me het vertrouwen om te stoppen met tijd en energie te verspillen en mijn richting te kiezen als ondernemer. En dat is fijn, zeker voor een 'multipotentialite' zoals ik."

Woman in blue shirt with glasses against a black and white background

Janet van Dijk

"Alles ontstaat veel meer vanuit gemak en inspiratie"

"Het meest waardevolle aan werken met Marianne vond ik hoe we beide open de sessies ingingen en Marianne heel goed wist aan te voelen waar de pijn zat en daarop door durfde te gaan.
Ik vond het heel bijzonder om in zo’n korte tijd ergens diep op in te kunnen gaan, vooral omdat ik zelf niet zag wat me tegenhield. 
Dankzij de sessies weet ik hoe ik mijn krachten beter tot hun recht mag laten komen. Alles ontstaat veel meer vanuit gemak en inspiratie."

Wendy van Hardeveld

Hoe je met mij kunt werken

Talent sessie - zet de eerst stappen naar een talent based business

Dit is voor jou als: je graag een kickstart van jouw bedrijf wilt en mijn hulp bij het maken van een plan 

 • Mijn analyse van jouw unieke combinatie van talenten en persoonlijkheid
  Ik analyseer jouw talenten en jouw persoonlijkheid door middel van tests, inclusief de volledige Clifton Strengths Finder (jouw voorbereiding: ongeveer 30 minuten).
 • Een talent sessie
  We hebben een sessie samen van 90 minuten waarin je leert hoe je jouw unieke talenten en persoonlijkheid kunt inzetten voor meer succes in je business, en wat jouw grootste valkuil is.
 • Een 'op de juiste weg' call
  We bellen 30 minuten om te kijken of je nog op de juist weg bent vanuit de inzichten die je tijdens de talent sessie opgedaan hebt.

Jouw investering: 

€390  (inclusief BTW)

Wil je weten of dit wat voor je is?
"Marianne heeft de juiste woorden voor dingen die ik zelf nog niet kan benoemen"

"Ik had al verschillende coachingstrajecten gedaan, maar nog nooit over hoe ik mijn talenten beter in kan zetten (in plaats van steeds maar te willen verbeteren wat nog niet werkt) en hoe meer naar mijn intuïtie te luisteren. 
Marianne is meesterlijk in je ‘krachtig’ laten voelen. Ze snapt snel wat ik bedoel en heeft de juiste woorden voor dingen die ik zelf nog niet kan benoemen.
Het werken met Marianne heeft me geholpen om niet alleen beter te accepteren hoe ik in elkaar zit, maar dat ook onwijs te waarderen.  Ze heeft me een duwtje gegeven om grotere ambities te hebben dan ik had en te weten dat ik ze waar kan maken."

Dorrith Dijkzeul

Wil jij eindelijk het succesvolle bedrijf hebben dat je verdient, gebaseerd op JOUW unieke talenten?

Zodat je consistent jouw inkomstendoelen kunt behalen, terwijl je doet wat het allerbeste kunt?

Marianne with laptop

Dan is dit jouw volgende stap:

Veelgestelde vragen

1. Wat is de Clifton Strengths Finder?
De Clifton Strengths Finder is een talententest die jou inzicht geeft in je natuurlijke talenten. Mensen die zich dagelijks bewust zijn van hun talenten hebben een 3x zo grote kans op een uitstekende kwaliteit van leven, doen 6x vaker wat ze het allerbeste doen en maken tot 30% meer winst.

2. Kan ik ook langer met jou werken?
Ja dat kan! Ik bied een 6-maanden-programma aan via selectie, zodat ik zeker weet dat daarin de ondernemers komen die helemaal klaar zijn voor deze stap en die ik optimaal kan helpen. Als je interesse hebt, boek je een discovery call, dan kunnen we het erover hebben!

>