Met mij werken - Dr. Marianne van den Broek

met mij werken

Herken je dit?

Je bent een ambitieuze vrouwelijke ondernemer.

Je weet dat je goed bent in wat je doet, en dat je mensen daarmee echt kunt helpen.

Je hebt een aanbod, een weggever en een email-lijst.

Maar te vaak voelt jouw bedrijf als te veel struggle voor te weinig resultaat.

 • Het voelt alsof je teveel tijd verspilt aan energieslurpende activiteiten (die je niet de klanten en de impact opleveren die je graag wilt)
 • Je weet dat je zichtbaarder zou kunnen zijn en meer verbinding zou kunnen maken met klanten die echt bij jou passen, maar het is maar lastig om daar consistent in te zijn (iets staat je in de weg)
 • De zaken gaan oké, maar je verdient niet genoeg om jouw grote dromen waar te maken (reizen met je gezin, het huis op je vision board kunnen kopen - zonder hypotheek, en natuurlijk terug kunnen geven) 

WAT ALS JE EINDELIJK FINANCIËLE VRIJHEID KUNT CREËREN
MET JOUW UNIEKE TALENTEN?

vrij van alle manieren waarop je jezelf nu nog in de weg zit?


Je bent op de juiste plek.


Ik ben dr. Marianne van den Broek.

Na 10 jaar werken met cliënten wist ik 1 ding zeker:

Iedereen heeft een unieke ‘zone of genius’: iets dat je beter doet dan iedereen die je kent. Een natuurlijk talent, waar je plezier aan beleeft en energie van krijgt.

En echt succes (hoe dat er voor jou ook precies uitziet, als het maar fantastisch voelt) bereik je door te bouwen op deze zone of genius.

Dr. Marianne van den Broek sitting on a pink chair

Het slechte nieuws?

Nadat ik mijn medische carrière gedag had gezegd om fulltime ondernemer te worden kwam ik er al snel achter dat alleen weten wat je zone of genius is niet genoeg is. En dat alle strategie en business-know-how in de wereld je geen centimeter verder gaat brengen als je dit niet op orde hebt:

Om het succes en de impact te creëren die je wilt, moet je alles loslaten wat je denkt, gelooft en voelt dat je nu nog in de weg staat. (er is geen ontkomen aan, geloof me - ik heb het geprobeerd)

Het goede nieuws?

Daar kan ik je bij helpen. Ik heb de perfecte mix ontdekt van focus op zone of genius en strategie aan de ene kant, en focus op energie en overtuigingen aan de andere kant.

In jouw unieke zone of genius gaan werken zonder jezelf nog in de weg te staan, is alsof je eindelijk dat laatste puzzelstukje voor succes ontdekt, waar je al naar op zoek bent sinds de dag dat je ondernemer bent geworden. 


 • Je kunt veel meer waarde bieden, zonder harder te gaan werken.
  In jouw zone of genius bied je waanzinnig veel waarde voor je klanten en je volgers, je voelt meer voldoening en aan het eind van je werkdag heb je nog energie over om dingen te ondernemen (behalve Netflix bingen).
 • Je weet met wie je moet werken voor optimale resultaten
  Het soort klanten waarmee je met plezier werkt en geweldige resultaten mee bereikt. En teamleden die begrijpen wat er nodig is en jouw talenten aanvullen.
 • Je zit weer vol zelfvertrouwen en voelt je energiek.
  Stel je voor wat je kunt bereiken zonder die eeuwige zelftwijfel, dat imposter syndroom en al die andere manieren waarop je jezelf nu nog klein houdt. 
Wendy van Hardeveld

"Ik had niet door hoe ik mezelf nog klein hield"

In de sessies kon Marianne gemakkelijk zien waar de pijn zat. Ze was niet bang om te graven. Ik was verbaasd hoeveel we bereikt hebben in zo'n korte tijd. Zeker omdat ik zelf nog niet doorhad waar ik mezelf klein hield. 

Ashvy Bhardwaj

"Ik snap nu wie ik ben en wat alignment voor mij is"

Marianne heeft me uitgedaagd om echt na te denken over wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Dankzij ons werk begrijp ik veel beter wie ik ben, wat ik wil en wat alignment is voor mij.

Dorrith Dijkzeul

"Marianne heeft mij het zetje gegeven dat ik nodig had om grotere doelen te stellen"

Dankzij Marianne accepteer ik niet alleen wat mij uniek maakt, maar ben ik er ook echt heel blij mee. Ze heeft me het zetje gegeven dat ik nodig had om grotere doelen te stellen. En het vertrouwen dat ik deze ook kan behalen.

Hoe je met mij kunt werken

text: get out of your own way
Individuele begeleiding voor snelle transformatie - oftewel: stop eindelijk met jezelf in de weg staan.

Dit is voor jou als:
je wilt groeien naar een nieuw niveau van succes - waarin je makkelijker en met meer plezier je doelen kunt bereiken, maar:

* Je worstelt met zichtbaar zijn

* Je twijfelt steeds maar aan jezelf, of hebt last van het 'imposter syndroom'

* Je hebt de gewoonte om altijd veel meer te geven dan nodig is, en te weinig geld te vragen

* Je put jezelf uit doordat je altijd maar aan het pushen bent en je werk nooit echt kunt loslaten

* Of al het bovenstaande...


Jouw investering

€1990 (plus 21% BTW) - 3 maanden support


Wil je weten of dit voor jou is?
Ontdek jouw zone of genius en zet je talenten in voor meer succes. 


Inclusief:

1. Mijn analyse van jouw unieke combinatie van talenten en persoonlijkheid
inclusief de volledige CliftonStrengths Finder.

2. Een talent sessie
Een individuele sessie van 90 minuten waarin je leert hoe je jouw unieke talenten kunt inzetten voor meer succes in je business, en wat jouw grootste valkuil is.

3. Een 'op de juiste weg' call
We bellen 30 minuten om te kijken of je nog op de juist weg bent vanuit de inzichten die je tijdens de talent sessie opgedaan hebt.


Jouw investering:

€390 (plus 21% BTW)


Wil je weten of dit voor jou is?

Wil jij eindelijk het succesvolle bedrijf hebben waarvan je voelt dat het de bedoeling is, gebaseerd op JOUW unieke talenten?

Zodat je financiële vrijheid kunt creëren, terwijl je levens verandert?

Marianne with laptop

Dan is dit jouw volgende stap: