Female Entrepreneur Talent Academy – de details - Dr. Marianne van den Broek

FEMALE ENTREPRENEUr talent academy

creëer en lanceer
jouw meest kloppende en aantrekkelijkste aanbod ooit

Veel individuele begeleiding:


12 INDIVIDUELE SESSIES 

Je hebt elke module 2 individuele gesprekken met mij, via videocall en, als je wilt, afgewisseld met gesprekken op locatie in Leiden. In deze gesprekken bedenken we strategie, houd ik je zo nodig accountable en doen we het overtuigingen en energiewerk. Zo maak jij megasnel stappen, en ook nog eens veel makkelijker en leuker dan wanneer je het allemaal in je eentje moet doen. 

MAANDELIJKS HOT SEAT COACHING

NIET het soort hot seat coaching waarin degene die het hardste schreeuwt ook de meeste aandacht krijgt... De groepen zijn klein en iedereen krijgt evenveel tijd en aandacht voor haar vraag. 

ONLINE VIDEO-MATERIAAL

Kijk de lessen in je eigen tempo. Je wordt er doorheen geleid met vragen en opdrachten. In elke module krijg je ook een 'daily practice' waarmee we ons werk samen stevig verankeren. 


De modules:


1.

bouw je bedrijf op je talenten

Na deze module weet je voor eens en voor altijd wat jouw natuurlijke talenten zijn, en die zone of genius waar je in je eentje zo net niet uitkomt. We (her)definiëren jouw kernwaarden en die van je bedrijf en we sporen op waar je nu nog energie weglekt. De basis van jouw 'next level' bedrijf staat! 

2.

klanten die perfect passen

Ik weet dat je al 1000 keer over 'ideale klanten' gehoord hebt. Maar wat als het echt mogelijk is om alleen maar te werken met klanten met wie je topresultaten bereikt, en ook nog eens met superveel plezier werkt? Na deze module weet je exact wie dat zijn en hoe je ze aan kunt trekken. 

3.

kernaanbod dat de echte, fantastische jij recht doet

Je kunt jouw bedrijf zo inrichten dat het helemaal past bij jouw persoonlijkheid, je zone of genius en hoe je leven er uitziet. Stap 1 is het samenstellen van een kloppend kernaanbod - zodat jij je niet langer aan hoeft te passen. Hiervoor moet je bereid zijn om groots te denken en dromen. Daar help ik je bij. 

4.

jouw op maat gemaakte zichtbaarheidsplan

Er is voor iedereen een eigen methode om zichtbaar te zijn. In deze module vinden we de jouwe, die aansluit bij jouw persoonlijkheid en je talenten. Zodat je oprechte connecties kunt maken met het soort klanten waar je graag mee werkt. En we zorgen ervoor dat je vanaf nu consequent zichtbaar kunt zijn - het is klaar met verstoppertje spelen. 

5.

prijzen vaststellen en vol zelfvertrouwen verkopen 

Na deze module, met een combinatie van psychologie en strategie, hoef je nooit meer te twijfelen aan jouw prijzen. Je durft passende prijzen te vragen voor de waanzinnige waarde die jij je klanten biedt en verkoopt gemakkelijker en met meer plezier. 

6.

jouw persoonlijke lanceerplan

Er zijn zoveel manieren om je diensten te lanceren, van eens per jaar tot een doorlopende instroom van fijne klanten. In deze module ontdekken we de juiste strategie voor jou. Je leert je afstemmen op jouw doelen (ook wanneer het even tegenzit) zodat je deze makkelijker bereikt. 


Aanmelding via selectie - zodat we zeker weten dat dit de juiste keuze én de juiste timing is voor jou.
Beperkte beschikbaarheid - vanwege de intensieve persoonlijke begeleiding.

3 REDENEN WAAROM...


...dit niet een standaard coaching programma voor ​ondernemers is:

1. De hoeveelheid persoonlijke begeleiding.
Je hebt elke module 2 individuele gesprekken met mij en 1 hot seat coaching sessie in een kleine groep. Drie keer persoonlijke coaching per maand dus! Omdat ik steeds maar weer zie dat veel persoonlijke begeleiding noodzakelijk is als je snel en diep wilt gaan.

2. De focus van dit programma ligt niet op nieuwe strategieën of vaardigheden.
Je hebt namelijk niet nog zo'n 'dit is hoe ik mijn doelen bereikt heb en nu ga ik jou mijn methode leren zodat jij het op exact dezelfde manier kunt doen'-programma nodig. We vinden de simpelste manier waarop JIJ jouw bedrijf kunt laten groeien.
Ik help je tot de kern te komen:

  • je natuurlijke talenten inzetten
  • consistent actie ondernemen van binnenuit
  • stoppen je eigen succes te saboteren (dat gebeurt namelijk regelmatig, zonder dat je het wilt of je ervan bewust bent).  

3. Ik pas psychologie en holistische methoden toe om samen het succes en de impact die je wilt te creëren.  
Ik analyseer je sterke kanten en persoonlijkheid met behulp van bewezen effectieve tests, inclusief de volledige 34-CliftonStrengths Finder. En ik ben opgeleid in verschillende tapping (EFT) technieken (omdat verschillende soorten problemen verschillende aanpakken vereisen). Voor het niet helpende overtuigingen werk passen we thèta golf meditatie toe. 

BEN JE KLAAR

VOOR JOUW VOLGENDE STAP MET JE BEDRIJF?


6 maanden
6 modules
6 groep coaching calls
12 (!) individuele sessies
Volledige 34-CliftonStrengths Finder

Jouw investering:


6 x €990
of
bespaar door ineens te betalen: 
5490€


(plus 21% BTW)


Aanmelding via selectie - zodat we zeker weten dat dit de juiste keuze én de juiste timing is voor jou.
Beperkte beschikbaarheid - vanwege de intensieve persoonlijke begeleiding.

BONUS: MONEY MASTERY MODULES


Zelfs wanneer je al flink aan je mindset rond geld gewerkt hebt, is de kans groot dat je nog steeds regelmatig worstelt met gemengde gevoelens over verkopen en goed geld verdienen. Vaak zelfs zonder dat je je ervan bewust bent.

Die gemengde gevoelens kunnen ervoor zorgen dat het veel lastiger is om de klanten aan te trekken die met liefde jouw tarieven betalen omdat ze er helemaal zeker van zijn dat JIJ de persoon bent die hen het allerbeste kan helpen. 

Na dit programma:
  • heb je volledig overzicht in je financiën - geen zweethandjes meer als je je bank-app opent of wanneer het tijd is voor je BTW-aangifte. 
  • heb je realistische, ambitieuze gelddoelen gesteld - waarmee je financiële vrijheid kunt creëren (het overvloedige soort).
  • voelt het verkopen van je diensten als een normaal onderdeel van ondernemerschap - misschien zelfs wel leuk!WIL JE EINDELIJK DOORBREKEN NAAR MEER EN GEMAKKELIJKER SUCCES MET JE BEDRIJF? 

En voelt Female Entrepreneur Talent Academy als de volgende stap voor JOU?

Dan kijk ik er naar uit kennis met je te maken - boek hier je gesprek:

Aanmelding via selectie - zodat we zeker weten dat dit de juiste keuze én de juiste timing is voor jou.
Beperkte beschikbaarheid - vanwege de intensieve persoonlijke begeleiding.

dr. Marianne sitting behind laptop

VAAK GESTELDE VRAGEN (FAQ)


1. Wat is de CliftonStrengths Finder?

De CliftonStrengths Finder is een wetenschappelijk onderzochte methode waarmee je jouw natuurlijke talenten en de dingen waar je juist energie op weglekt ontdekt. Je krijgt de test van mij, je vult deze binnen 20 minuten in en dan analyseer ik jouw resultaten en vertel je ALLES dat je moet weten. (Ik ben niet verbonden aan Gallup, het bedrijf dat de test verkoopt.)

2. Ik heb al eerder mindset werk gedaan, heb ik dan nog wel voldoende aan dit programma?

Behalve mindset werk focussen we op overtuigingen, emoties en energie. Ik leer je technieken die je de rest van je leven toe kunt passen.
En zelfs als geen enkel onderwerp waar we in dit programma aan werken nieuw voor je is, is het nog steeds nuttig voor je: op elk nieuw niveau van succes komen we weer ongeveer dezelfde 'devils' tegen en moeten we wéér een laag dieper gaan om verder te komen. Dus herhaling is in dit geval juist een uitstekende manier om succes te boeken!
Tot slot help ik je om je eigen blinde vlekken te zien. We hebben ze allemaal, en de snelste manier om ermee af te rekenen is als iemand anders helpt om ze op te merken. 

3. Voor wie is dit programma? 

In de woorden van een van mijn klanten: 
"Dit is voor vrouwen die het fijn vinden om na te denken over hoe dingen beter kunnen en moeitelozer. Die er geen moeite mee hebben om een (confronterende) spiegel voorgehouden te krijgen. Vrouwen die niet de antwoorden buiten zichzelf zoeken en die volop willen gaan voor waar ze écht blij van worden."

Daarnaast is dit programma specifiek voor vrouwen die al een lopend bedrijf hebben en snappen wat er nodig is om dit te laten groeien. Dit betekent dus ook dat we in het programma rekening houden met het feit dat je bedrijf gewoon door blijft lopen en dat we een strategie maken om, zo snel als het kan, en zo rustig als nodig is, de overgang te maken naar een bedrijf dat echt helemaal klopt met jouw talenten, persoonlijkheid en lifestyle.

Als je nog nauwelijks klanten hebt en/of nog geen idee hebt van de verschillende strategieën om jezelf zichtbaar te maken, klanten aan te trekken en te groeien met je bedrijf, dan is dit niet het programma voor jou. Je bent dan nog steeds van harte welkom om een kennismakingsgesprek te boeken om samen te onderzoeken of we op een andere manier samen kunnen werken. 

4. Wat moet ik doen om resultaten te krijgen? 

De resultaten verschillen per persoon, dus we beginnen met concreet maken van wat succes voor jou precies betekent. Ik geef geen garanties, maar als je een aantal uur per week AAN je bedrijf kunt werken, er open in gaat en bereid bent om nieuwe overtuigingen en aanpak uit te testen, dan zijn jouw kansen op resultaat zeer zeker positief!

5. Hoe ziet het selectieproces eruit?
1. Je boekt een kennismakingsgesprek (klik hier).
2. Je beantwoordt de vragen op het digitale aanmeldingsformulier. 
3. In ons gesprek zoeken we uit of met mij werken binnen dit programma op dit moment de juiste keuze is voor jou, en of jij binnen het programma past.