Over Ongelijkheid

Marianne van den Broek en teamleden zijn expliciet TEGEN ongelijke rechten op basis van welk criterium dan ook, inclusief kleur, gender en seksualiteit. Wij spannen ons in om alles wat wij doen en al onze uitlatingen hierbij aan te laten sluiten. Daarnaast doen we regelmatig aan scholing rond dit onderwerp, door zelfstudie of met behulp van mentoren.

Maar omdat wij opgegroeid zijn in een maatschappij waar ongelijkheid de norm is, zijn we ons ervan bewust dat we toch, onbewust en onbedoeld, mensen kunnen kwetsen, of het gevoel kunnen geven niet gezien en gehoord te worden, of gediscrimineerd of buitengesloten. 

Het werk dat wij hierin zelf doen is zeker nog niet af.

Als ik, of één van mijn teamleden, iets doet of zegt dat jou kwetst, dan hoop ik dat je ons daarop wilt wijzen. Zodat we jou kunnen horen en zien, en zodat we het hopelijk voortaan beter kunnen doen. Het allerliefst door direct het gesprek met ons aan te gaan, maar alleen als dit voor jou mogelijk en veilig voelt. Uiteraard is alles dat je met ons deelt vertrouwelijk. 

Je kunt Marianne direct:

Voel je welkom om met mij te communiceren als je vragen hebt over deze pagina, of over content van mij die hiermee te maken heeft.