Wist je dat elk human design type een specifieke emotie heeft die aangeeft dat je volgens de strategie van jouw type leeft?

De vijf human design typen hebben elk een verschillende strategie die voor hen het beste werkt om moeiteloos te manifesteren, een fijn leven te leiden en hun purpose te leven. 

Manifestors initiëren en informeren, manifesting generators reageren waarna ze initiëren, generators reageren, projectors wachten op de uitnodiging en reflectors wachten ten minste 1 maancyclus.

Aangezien het vaak best een kunst is om te leren volgens je strategie te gaan leven - we zijn immers nogal lang geconditioneerd om het anders te doen - kan het heel fijn zijn om goed te weten hoe jij kan merken dat je op de goede weg bent!

  • Manifestors die volgens hun strategie leven voelen zich vredig. Dat klinkt nogal saai, maar wat daarmee bedoeld wordt is dat fijne gevoel van diep vertrouwen en weten, van rust.
  • Manifesting generators en generators die hun strategie volgen voelen bevrediging, of voldoening. Satisfaction in het Engels, een helemaal lekkere vertaling vind ik het niet. Maar het gaat hier om dat heerlijke gevoel dat je krijgt wanneer je doet wat je het allerleukst vindt en het ook nog makkelijk gaat en een verschil maakt.
  • Projectors die volgens hun strategie leven voelen succes. Wat nogal een beladen thema kan zijn voor projectors omdat ze de keerzijde daarvan ook zo goed kennen. Als je projector bent kan het dus nuttig zijn om jouw unieke definitie van succes te formuleren.
  • Reflectors die hun strategie volgen voelen verrassing. Niet als in een surprise party waar je natuurlijk niet voor gekleed bent (en eigenlijk had je veel meer zin om vroeg naar bed te gaan). Maar als in die blije verwondering die je soms kunt voelen bij iets onverwachts.

Het kan heel zinvol zijn om eens stil te staan bij de signature emotie van jouw type. 

Want hoe meer je je daarmee verbonden voelt en hoe beter je je herinnert hoe dat voelt, hoe makkelijker het wordt om daar meer van te creëren. Heb jij jouw signature emotie al onder de knie? 


Herken je die vicieuze cirkel?

Je baalt van een situatie. En tegelijkertijd realiseer je je dat de weerstand tegen die situatie het onmogelijk maakt om iets anders te creëren.

En het voelt vrij onmogelijk om je daar uit te denken...

Daar heb ik een hele fijne en snelle oplossing voor!

Met deze 6 minuten durende tapping video los je de energetische blokkade op zodat je kunt accepteren en loslaten, zonder dat je daardoor passief wordt en niet meer in staat bent om geïnspireerde actie te ondernemen.

Wanneer je je nu inschrijft voor mijn nieuwsbrief (over ondernemen vanuit je zone of genius, human design en alignment) ontvang je de video direct in je inbox.

Ik stuur je nooit spam (beloofd!) en je kunt je altijd uitschrijven. Je vindt HIER mijn privacy policy.